Societat 11/11/2012

El secretari general de CCOO a Catalunya nega tenir constància de piquets violents al seu sindicat

Joan Carles Gallego, en una entrevista a Catalunya Ràdio, demana a Interior que garanteixi el dret a manifestar-se "sense aldarulls" durant la vaga general del 14-N

Acn
1 min
Joan Carles Gallego. ACN

BarcelonaEl secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, ha demanat al departament d'Interior que garanteixi a la ciutadania el dret a manifestar-se "sense aldarulls" durant la propera vaga general del 14-N. "Interior ha de fer la seva feina, que és intentar que no hi hagi aldarulls. El que ha de fer és no provocar sinó tot el contrari, prevenir i fer de mediador amb les possibles situacions de conflicte que es puguin produir", ha assenyalat Gallego en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Paral·lelament, el secretari general de CCOO ha negat haver tingut mai constància de cap piquet violent al seu sindicat i ha carregat contra les "coaccions" de les empreses als treballadors perquè no facin vaga el 14-N. "D'entrada no recordo haver tingut informació d'un piquet violent de CCOO; en canvi, sí que he tingut constància d'actituds violentes, de repressió i duresa de determinats sectors empresarials, que han coaccionat els treballadors dient-los que o van a treballar o no cal que tornin", ha afirmat Gallego.

stats