LLEI WERT
Societat 22/05/2013

La cimera contra la llei Wert es realitzarà dimarts

Herrera demana a Mas que es parli "de tot el sistema educatiu", que s'hi convoqui la comunitat educativa i que tingui lloc al Parlament

Roger Tugas
1 min

BarcelonaLa cimera educativa contra la llei Wert es realitzarà dimarts vinent, segons ha revelat el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, després de reunir-se amb Artur Mas aquest dimecres al Parlament. Durant aquesta trobada, el líder ecosocialista li ha reclamat que en ella no només es parli de la qüestió lingüística, sinó també "de tot el sistema educatiu". "A l'escola del país l'afecta la llei Wert, però també les polítiques de la consellera [Irene] Rigau", ha defensat Herrera.

Així mateix, l'ecosocialista ha demanat que també s'hi convoqui "la comunitat educativa" –com ja va anunciar que faria Artur Mas– i que tingui lloc al Parlament, que és "un marc plural". "La unitat la podríem expressar ara", ha assegurat i, per tant, si cal convocar "l'enèsima cimera" ha de ser per "parlar de l'educació en el seu conjunt".

En tot cas, a diferència del primer secretari del PSC, Pere Navarro, Herrera no ha amenaçat de no assistir a la cimera si no s'acompleixen les seves demandes. "Hem dit el que volem, a veure què fa [Mas] i serem conseqüents", s'ha limitat a explicar el líder ecosocialista.

stats