Societat 04/02/2015

Cinc persones ateses a Roses pel consum d'un producte per aprimar-se

Salut ha advertit del risc de consumir de Thermatrim, un complement alimentari que, suposadament, crema grasses i que es ven de manera irregular per Internet

Europa Press
1 min

GironaL'Agència de Salut Pública ha advertit del risc de consumir el producte Thermatrim, un complement alimentari de l'empresa NAN Laboratoris de Mèxic que suposadament actua com crema greix i que a Espanya es ven de manera irregular a través d'Internet. En un comunicat, Salut ha destacat que mitja desena de persones de la Regió Sanitària de Girona han estat ateses al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Roses perquè presentaven efectes adversos relacionats amb el consum d'aquest producte.

En general, les persones afectades presentaven sudoració i hipertensió importants i, de forma esporàdica, lipotímia i síncope. Des del centre sanitari gironí es va avisar al centre de Farmacovigilància de Catalunya i a la Unitat de Farmàcia de la Regió Sanitària de Girona, que van advertir a l'Agència de Salut Pública. Salut ha dit que la comercialització d'aquest producte no ha estat notificada a les autoritats sanitàries competents, "tal com obliga la legislació de complements alimentaris", per la qual cosa no està permesa.

stats