Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Els 'indignats' tornen a la Borsa de Barcelona i tallen el Passeig de Gràcia

Una quarentena de persones s'han tornat a concentrar aquest dilluns al vespre davant l'edifici després que al matí hagin estat desallotjats pels Mossos d'Esquadra

Una quarantena d' indignats han tallat el trànsit del Passeig de Gràcia aquest dilluns a la tarda a l'altura de la Borsa de Barcelona després que aquest matí els Mossos d'Esquadra desallotgessin els indignats que pretenien impedir l'obertura de la Borsa després de passar-hi la nit. Tot i que aquesta tarda volien repetir l'acció, els indignats s'han topat amb una forta presència policial i l'accés a l'ens financer barrat, ja que estava encerclat per tanques i custodiada per agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Barcelona, que s'han situat darrere de les tanques per impedir que els protestants s'acostessin a l'entrada de l'edifici.

Amb l'entrada a la Borsa de Barcelona tancada i custodiada pels ARRO de Barcelona, els indignats no han pogut repetir l'acció d'aquest dilluns al matí per impedir-ne l'obertura, tot i que finalment han estat desallotjats pels Mossos d'Esquadra. Sota una destacada presència de mitjans de comunicació, una quarantena d' indignats han respost la crida que s'havia fet córrer a través de les xarxes socials per concentrar-se a les set de la tarda i impedir l'accés a la Borsa, encerclada per tanques metàl·liques.

Posteriorment els indignats que han respost la crida han fet una assemblea i han acordat tallar el trànsit a Passeig de Gràcia sota la vigilància de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra (BRIMO), que també s'ha desplaçat a la zona, tot i que no han hagut d'actuar. Un cop a Passeig de Gràcia els protestants han iniciat una altra assemblea al mig del carrer.

En l'acció d'aquest dilluns al matí, un total de 36 persones que han obstruït l'entrada a l'edifici financer han estat identificades. Dels 36 identificats 26 ho han estat al mateix carrer. Deu persones més han estat traslladades a diferents comissaries perquè no duien documentació. Un cop identificades se les ha deixat marxar.

Més continguts de