El sentit de circulació a Gran de Sant Andreu canviarà el 2019

Els vehicles hauran de circular en sentit nord entre el carrer Malats i la plaça Mossèn Clapés

El carrer Gran de Sant Andreu canviarà el sentit de circulació en el tram comprès entre el carrer Malats i la plaça Mossèn Clapés a partir de l'estiu del 2019, un cop s'acabin les obres de pacificació del vial. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona en una nota de premsa, els vehicles hauran de circular en aquest tram en direcció nord, de manera que es trencarà amb el continu de circulació al llarg de tot el carrer, cosa que contribuirà a reduir el trànsit rodat en aquesta via.

Aquestes modificacions en la mobilitat del carrer Gran de Sant Andreu s'emmarquen en les obres de reforma d'aquest eix, que passa per convertir-la en una plataforma única i en un vial pacificat amb l'objectiu d'augmentar l'espai per al vianant, millorar la qualitat urbana i afavorir el comerç de proximitat.

El consistori estima que el trànsit es reduirà en 5.500 vehicles al dia al tram nord del carrer Gran de Sant Andreu, mentre que al tram sud es reduirà diàriament en 5.300 vehicles. Amb els canvis, els vehicles accediran al carrer Gran de Sant Andreu des del passeig Torres i Bages a través del carrer Malats.

La càrrega i descàrrega necessària per a l'activitat econòmica del carrer Gran es farà determinant les finestres horàries adequades a les zones habilitades, que seran de 07.00 a 11.00 hores i de 13.30 a 16.00 hores.

A més, el carrer Sant Adrià passarà a ser de doble sentit entre el passeig Torres i Bages i el carrer Gran de Sant Andreu una vegada es retiri la carpa del mercat provisional de Sant Andreu, que està ubicada davant del complex de Can Fabra mentre es duen a terme les obres de l'edifici històric del Mercat de Sant Andreu. 

Més continguts de