SOCIETAT
Societat 26/09/2011

El Col·legi de Metges veu "inassumible" una altra retallada de sous

Vilardell assegura que "la situació de conflicte és important". Aquest dilluns es negocien les últimes retallades del Govern a la sanitat. Podria abaixar el sou dels metges un 30%

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Miquel Vilardell, troba "inassumible" una altra retallada de sous als professionals mèdics, com ha anunciat la conselleria de Salut. En una entrevista a TV3, Vilardell ha assegurat que cada metge cobra entre 2.400 i 2.600 euros al mes més les guàrdies que pugui fer. Més retallades suposarien reduir encara més aquesta xifra, ha dit. "La situació del conflicte és important", ha apuntat Vilardell. Vilardell és president del Col·legi de Metges i assessor del Govern en matèria de sanitat.

Aquest dilluns hi ha convocada una taula sectorial de salut on s'han de negociar les últimes mesures laborals en estudi, que passen per retallar les hores de guàrdia i els complements per jornada partida, entre d'altres. Tot plegat, podria arribar a rebaixar el sou dels metges un 30%, que s'afegiria al 5% que ja se'ls va reduir com a funcionaris.

stats