Societat 06/02/2013

Suport, agraïment, admiració: la xarxa vibra amb Ada Colau

#Adacolau i #ILPCongreso, 'trending topics' en una jornada amb milers de missatges de reacció a la vibrant intervenció de la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca al Congrés

Ara
2 min
Tuit d'agraïment d'Ada Colau

BarcelonaLa vibrant intervenció, aquest dimarts, de la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca davant la comissió d'Economia del Congrés dels Diputats, encarregada d'estudiar l'admissió a tràmit de la Iniciativa Legislativa Popular sobre les hipoteques, ha protagonitzat bona part dels comentaris que s'han fet a les xarxes socials al llarg de dimecres. Només segons després que Ada Colau acabés el seu discurs al Congrés, Twitter ja anava ple de comentaris, la majoria de suport, sobre la intervenció de la portaveu, que amb el seu "Vinc a parlar d'una estafa i no d'un problema social" s'ha convertit en 'trending topic'. El seu nom i el 'hashtag' #ILPCongreso han corregut per la xarxa com la pólvora.

Tant la intervenció de Colau al Congrés com les explicacions que ha donat aquest dimecres sobre la tensió generada després que qualifiqués de "criminals" les actuacions dels banquers han provocat una allau de tuits. @tomassubiratsqu apunta que "Avui tots som Ada Colau" i @huifang12 puntualitza que "tant de bo molts fóssim com l'Ada Colau".

No només ciutadans anònims s'han fet ressò a la xarxa de les paraules de Colau i la polèmica generada en seu parlamentària. @JoanTarda diu "q Ada Colau distingeixi partits q des d 1 moment donaren suport a dació esmentant ERC dels qui no, és d'agrair i posa en valor la coherència", i @jordievole destaca que "quan feia que no buscàvem com bojos una intervenció al Congrés? Ha estat d'un polític? No. Ha estat de l'Ada Colau.

També destaquen uns quants tuits que són agraïments a la portaveu de la Plataforma. Com el de @mc_meri, que explica: "Gràcies, Ada Colau, perquè alguns protestem per la injustícia, vosaltres us lleveu ben d'hora i pareu desnonaments".

Davant l'allau de mostres de suport, la mateixa Colau ha explicat que li resulta "impossible respondre als milers de missatges que arriben... només recordar que no sóc jo, és la @la_pah, som milers de persones valentes. Mani #16F!".

stats