Societat 30/09/2013

Comença la remodelació de Can Clos, al districte de Sants-Montjuïc

Es renovarà el mobiliari urbà, el paviment i les xarxes elèctrica i d'il·luminació pública i telefònica

Ara
1 min

BarcelonaLes obres de remodelació del sector de Can Clos, al barri de la Marina del Port de Sants-Montjuïc, ja han començat. Els treballs serviran per renovar el mobiliari urbà, el paviment, l'arbrat, les xarxes elèctrica i d'il·luminació pública i telefònica del barri, que presenten un notable estat de degradació.

Amb tot, es preveu la urbanització de la vorera del carrer de la Pedrera del Mussol per tal de fer-la més transitable i l'eliminació de les barreres arquitectòniques actuals. A més, s'acaba amb la problemàtica que genera un carrer sense sortida en crear un doble sentit de circulació al carrer del Mig, amb l'obertura del carrer de les Diligències, cosa que millorarà la fluïdesa del trànsit de vehicles.

Finalment, la plaça Alta de Can Clos es remodelarà per donar-li continuïtat amb la plaça del Mig. S'hi plantaran nous arbres, s'instal·laran jocs infantils, elements per fer exercici per a la gent gran o zones d'estada amb bancs.

Can Clos es va començar a construir el 1952 per albergar-hi els desallotjats amb motiu de la celebració del Congrés Eucarístic a Barcelona, i el 1974 va tenir una segona fase d'edificació.

stats