SOCIETAT
Societat 11/06/2012

La comunitat educativa es mobilitzarà aquest dimarts "contra les retallades salarials i de plantilles"

Sindicats i professors faran una cassolada davant de la seu del departament d'Ensenyament per denunciar "la pèrdua de llocs de treball i la precarització de les condicions laborals"

Ara
1 min

BarcelonaLa comunitat educativa catalana es mobilitzarà aquest dimarts "contra les retallades salarials i de plantilles". Amb el lema 'Avui en precari, demà sense feina', sindicats i professors es manifestaran a partir de les 17 hores davant de la seu del departament d'Ensenyament, on faran una cassolada, una assemblea i altres activitats "informatives" per denunciar "la pèrdua de llocs de treball i la precarització de les condicions laborals".

La convocatòria, impulsada per l'assemblea del 2 de juny i avalada pel sindicat de treballadors de l'ensenyament USTEC-STEs, anima a rebutjar "la resignació que vol imposar la consellera [Rigau]" i gestar "les bases des d'on continuar amb força i fermesa les mobilitzacions". De moment, els impulsors de la concentració ja utilitzen el 'hashtag' #rigaudimissió per cridar a la participació a través de la xarxa social Twitter.

stats