El conductor que es va gravar en vídeo conduint des del seient del copilot es lliura a la comissaria

La Policia Nacional va fer una crida per identificar-lo en descobrir les imatges que ell mateix suposadament havia penjat a YouTube

El conductor temerari que va penjar a YouTube un vídeo en el qual se'l veia ell mateix conduint des del seient del copilot i avançant un camió s'ha lliurat aquest dijous a la comissaria de la Policia Nacional de la Verneda, a Barcelona.

Segons ha explicat la policia, que va fer una crida mitjançant Twitter als ciutadans perquè l'identifiquessin, s'han rebut més de 40 correus electrònics i han contribuït a la seva identificació. Tanmateix, ha estat ell mateix el que s'ha presentat a la comissaria. De fet, ahir ja va donar senyals que havia vist la crida policial perquè va retirar el vídeo de YouTube. De tota manera, les imatges encara es poden veure al canal de YouTube de la Policia Nacional.

Les imatges que el conductor havia pujat a YouTube duraven uns 30 segons i mostraven un jove ros que simulava que, en despertar-se d'una migdiada al seient del copilot, el conductor ha desaparegut. Amb una mà es gravava amb el mòbil i assenyalava la carretera, mentre que amb l'altra feia anar el volant, sempre des del seient del copilot.

Més continguts de