Societat 06/03/2012

Un conductor mor en el segon xoc frontal d'aquest dimarts a la N-II

La col·lisió ha estat entre una furgoneta i un camió a Sant Julià de Ramis. Aquest matí s'havia registrat un altre accident mortal a pocs quilòmetres de distància

Acn
1 min

Una persona ha mort en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió aquest migdia a la N-II a Sant Julià de Ramis (Gironès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de dues del migdia al quilòmetre 723 on per causes que es desconeixen una furgoneta i un camió han col·lidit frontalment i, com a conseqüència, ha mort el conductor del turisme. El camioner ha quedat il·lès. La carretera s'ha hagut de tallar i es fan desviaments als quilòmetres 722 cap a la C-66 i 725 per accedir a l'antiga N-II. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat set dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

A primera hora d'aquesta matí, s'ha produït un altre accident mortal a només cinc quilòmetres de Sant Julià de Ramis, concretament al quilòmetre 718 a l'altura de Girona on han col·lidit frontalment un cotxe i un camió i, com a conseqüència, ha mort el conductor del cotxe. Tot indica que, per causes que es desconeixen, el cotxe en què viatjava la víctima mortal ha envaït el carril contrari i ha xocat contra el camió.

stats