Societat
Societat 25/10/2011

Un conductor simula fer una pregunta a un vianant i li roba 850 euros a punta de pistola

El robatori es va produir aquest dilluns al migdia, al carrer Nàpols de Barcelona. Poc després, la Guàrdia Urbana va interceptar el vehicle del lladre i el va detenir

Acn
1 min

BarcelonaUn vianant de Barcelona va veure com aquest dilluns el conductor d'un cotxe li robava 850 euros a punta de pistola i a ple dia. El succés va tenir lloc al carrer Nàpols al migdia. El lladre va fer veure que tenia una pregunta i, quan la víctima es va acostar al vehicle, el conductor va amenaçar-lo amb una arma de foc i li va demanar tot el que portava a sobre, uns 850 euros, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Poc després, uns agents que estaven de servei per la Zona Franca van interceptar el lladre, que circulava per la zona amb el mateix vehicle amb el qual havia comès el delicte. Els agents de la Guradia Urbana de Barcelona van detenir el conductor i van portar el vehicle en un dipòsit municipal.

La Guàrdia Urbana ha traspassat el cas als Mossos d'Esquadra, que són els que tenen competències en els casos de robatoris violents.

stats