Societat 04/08/2011

La conductora del Nitbus que va atropellar un jove a Barcelona està de baixa

L'empresa operadora assegura que la dona pateix "una crisi d'ansietat important" i que va ser agredida per un amic de la víctima

Acn
1 min

BarcelonaLa conductora de l'autobús que la matinada de dimecres va atropellar un jove de 19 anys a Barcelona provocant-li la mort està de baixa. Segons han informat a l'ACN fonts de l'empresa operadora de la línia 12 del Nit Bus, Mohn SL, la dona està molt afectada per l'accident i pateix una "crisi d'ansietat important". Han afegit que la conductora va ser "agredida" per un dels amics del jove que va morir i tot el que ha succeït ha esdevingut "una fatalitat". Les mateixes fonts han explicat que no hi ha cap novetat en la investigació i que ho han deixat tot en mans de les autoritats policials i judicials per esclarir el que va succeir.

L'accident es va produïr al voltant d'un quart de tres de la matinada a l'encreuament entre l'Avinguda Diagonal i el carrer González Tablas, al districte de Les Corts. La víctima és Òscar N.B., de 19 anys, qui, segons les primeres informacions, hauria quedat enganxat a la porta del vehicle i posteriorment atrapat sota una roda. Finalment, el noi ha mort per la gravetat de les ferides.

Segons la versió de l'empresa, la víctima i els seus amics van mantenir una actitud incívica durant tot el trajecte i després de baixar voluntàriament a la parada van colpejar l'autobús. La conductora va tancar les portes i va continuar la marxa amb cautela però va atropellar el noi amb la roda del darrere.

stats