La conductora del tramvia accidentat a Sant Adrià de Besòs es va desmaiar

La dona va estar ingressada fins dissabte a l'Hospital de la Vall d'Hebron

L'empresa TRAM ha conclòs que la conductora del tramvia que va xocar el 2 de gener a Sant Adrià del Besòs va perdre la consciència i per això el comboi va impactar contra el topall de la via a l'última estació de la línia 4. Les conclusions de la companyia provenen de l'anàlisi de les caixes negres del vehicle, que han permès determinar que els sistemes de seguretat i frenada funcionaven correctament i que la causa del sinistre va ser la indisposició de la conductora, segons ha avançat Betevé i ha confirmat l'ACN.

Arran de l'impacte, la dona va quedar ferida greu amb una fractura en una cama, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic. La conductora, de 41 anys, va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, d'on va sortir dissabte passat per continuar la recuperació a casa.

Mentrestant els Mossos d'Esquadra continuen recopilant dades del sinistre per elaborar l'atestat. En l'accident van resultar ferides tres persones més: dues dones, de 45 i 56 anys, que van ser traslladades a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, i una altra de 33 anys amb una contusió al front que va rebre l'alta voluntària al mateix lloc dels fets.