INFRAESTRUCTURES
Societat 27/08/2012

Lluís Recoder: "Si Iberia aposta per l'aeroport del Prat, li posarem una catifa"

El conseller de Territori i Sostenibilitat diu en una entrevista a RAC1 que està "preocupat" per la possibilitat que la companyia Iberia abandoni l'aeroport del Prat

Ara
1 min

BarcelonaDesprés que la companyia aèria Iberia hagi anunciat que només operarà el pont aeri des de l'aeroport del Prat, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha dit en una entrevista a RAC1 que el preocupa que Iberia pugui abandonar el Prat de Llobregat. En canvi, "si Iberia aposta per l'aeroport de Barcelona li posarem una catifa, perquè ens interessen companyies que apostin per la connectivitat de l'aeroport de Barcelona, però Iberia fa temps que ha fet una aposta única per l'aeroport de Madrid", ha dit el conseller.

El conseller ha lamentat que l'aeroport del Prat no tingui "una companyia de bandera que faci del Prat el seu 'hub'". "Un dels problemes que té Barcelona per no atraure vols intercontinentals és la interconnectivitat. Cal una companyia que aposti per connectar amb l'entorn, però ens falta la companyia que faci l'aposta. Ho estem intentant a través del comitè de rutes", ha explicat Lluís Recoder.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } També ha instat la companyia de baix cost Ryanair a complir els contractes que es van signar als aeroports de Girona i Reus."A Ryanair se l'ha de lligar curt perquè té tendència a anar a la seva, però per ara no té substitut", ha afegit.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats