Un conserge d'una escola de Sant Celoni, detingut per presumptes abusos

L'home té una ordre d'allunyament de les tres nenes denunciants

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat un conserge de l'escola Josep Pallerola de Sant Celoni, després que una família presentés una denúncia per abusos. Segons ha informat el  'El 9 Nou', les tres filles de la família van avisar als seus pares dels presumptes abusos.  

El TSCJ ha informat aquest matí que el detingut va passar el cap de setmana a disposició judicial. Després de la seva declaració davant el jutge d’instrucció 1 de Granollers, i tenint en compte la petició del Fiscal de dictar ordre d’allunyament, el magistrat va acordar la llibertat provisional de l’acusat. No obstant això, també va dictar una ordre d’allunyament de 25 metres.

En un comunicat, el consistori assegura que l' Ajuntament de Sant Celoni, els Mossos i el Departament d'Ensenyament estan tractant el tema conjuntament des que en van tenir coneixement. "El treballador es troba en aquests moment de baixa laboral. Volem recordar que és un cas molt sensible que requereix absoluta discreció, seriositat i prudència per part de tothom fins que s'aclareixi", asseguren. En aquest sentit, afegeixen que "cal deixar treballar a la justícia que és l'únic òrgan competent".