Publicitat
Publicitat

Consternació a la xarxa per la mort de Martí Gasull

El fundador de la Plataforma per la Llengua, 'trending topic' de Twitter a l'Estat

La notícia de la mort de Martí Gasull ha provocat nombroses mostres de consternació a la xarxa, fins al punt que el fundador de la Plataforma per la Llengua s'ha convertit en 'trending topic' de Twitter a l'estat espanyol. Diversos representants polítics, així com altres personalitats, han publicat missatges a Twitter lamentant la desaparició de Gasull.

Josep Rull, secretari d'organització de CDC, s'ha declarat "molt consternat" i ha elogiat el "caràcter afable i conviccions granítiques en defensa de la llengua i la nació" de Gasull. Joan Tardà diputat d'ERC al Congrés, ha assegurat estar "desolat per la notícia" i ha afegit: "Quina putada tan grossa".

El secretari d'immigració de CDC, Àngel Colom, i el diputat d'ERC al Parlament Pere Aragonès han estat alguns altres dels polítics que han expressat el seu condol per la desaparició de Gasull. Colom ha tuitejat: "Descansa en pau, patriota! Farem el cim del català i de Catalunya amb tu". Aragonès ha definit Gasull com un "activista infatigable pel català", i ha afegit: "El dia de la llibertat tindrem el teu somriure allà on siguis".

També han lamentat la pèrdua de Gasull altres personalitats com l'actor Quim Masferrer, que havia treballat amb ell a la Plataforma per la Llengua, o l'atleta Kilian Jornet, que el mes de juny va perdre el seu company d'equip Stéphane Brosse mentre tots dos intentaven la travessa del Mont Blanc.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de