Societat 11/02/2013

Anticorrupció demana imputar tres familiars del rei

María Margarita de Borbón Dos Sicilias Lubomirska, la seva germana i la seva neboda, familiars llunyanes del monarca espanyol, estarien relacionades amb la màfia xinesa

Ara
1 min

BarcelonaGir inesperat del cas Emperador, que investiga la xarxa de blanqueig de capitals presumptament liderada per Gao Ping. Aquest dilluns ha transcendit que la Fiscalia Anticorrupció ha demanat al jutge de l'Audiència Nacional que porta el cas, Fernando Andreu, que imputi tretze persones més. Els nous imputats serien tots empresaris i aristòcrates, que estarien implicats en les operacions de blanqueig de capitals. Entres els aristòcrates hi ha tres familiars llunyanes del rei Joan Carles.

Les tres familiars del rei són María Margarita de Borbón Dos Sicilias Lubomirska; la seva germana María Inmaculada; i la filla d'aquesta, María Ilia García de Sáez. Totes tres formarien part de la trama 'jueva' de la xarxa mafiosa. Segons el sumari de l'operació Emperador, Gao Ping hauria fet servir joiers jueus establerts tant a Espanya com a Israel per tal de blanquejar diners. María Ilia García de Sáez, empresària, seria la que hauria relacionat la seva mare i la seva tieta en la trama.

stats