Societat 22/09/2021

Investiguen un crim amb un cadàver calcinat dins un cotxe al Vendrell

El vehicle era en un camí rural i no s’ha pogut determinar si la víctima és un home o una dona

ARA
2 min
Un investigador dels Mossos fotografiant el cotxe calcinat on s'ha trobat el cadàver.

BarcelonaUn avís per un incendi aquesta mitjanit en un camí rural del Vendrell ha acabat en una investigació dels Mossos d’Esquadra per un crim. En aquest camí han trobat un cadàver calcinat dins el maleter d’un cotxe. El vehicle era en una zona forestal entre el Vendrell i Albinyana, al Baix Penedès, a tocar de la carretera C-51. És una zona allunyada dels nuclis urbans. Els Bombers hi han anat per un foc i quan hi han arribat han vist que cremava un cotxe on hi podia haver el cos d’una persona. Per això han avisat els Mossos, que s'han desplaçat al lloc i han comprovat que, efectivament, hi havia un cadàver.

La policia treballa per esbrinar qui és la víctima que s’ha localitzat calcinada al maleter del vehicle. El cos estava totalment cremat, fins al punt que encara no s’ha pogut determinar si és un home o una dona. Un cop fet l’aixecament del cadàver, la policia científica dels Mossos ha continuat inspeccionant el cotxe aquest matí per recollir indicis del lloc abans de traslladar el vehicle. A l’espera d’aclarir la causa de la mort i fer la identificació del cos, els investigadors ja sospiten que la víctima pot ser un home i que podria estar vinculat amb un ferit per arma de foc que van atendre fa una setmana a l’Hospital del Vendrell.

Els Mossos tenien oberta una investigació per un possible tiroteig dimecres de la setmana passada al Vendrell que es relacionava amb el tràfic de drogues. Aquell dia, a dos quarts de vuit del vespre, van abandonar un home a la porta del centre sanitari que tenia tres impactes de bala a les extremitats inferiors. El ferit va haver de ser intervingut quirúrgicament i la policia el va identificar. Segons ha informat l’ACN, el cotxe on han trobat el cadàver aquesta mitjanit pertany a un veí del Vendrell de nacionalitat marroquina amb antecedents per tràfic de drogues, motiu pel qual els investigadors pensen que el crim també pot estar vinculat amb les drogues. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos del Camp de Tarragona porta el cas, que s’ha declarat secret.

stats