SUCCESSOS
Societat 09/07/2011

Dues dotacions dels bombers remullen encara la zona afectada pel foc forestal de Girona

El foc es va declarar ahir al vespre en una zona propera al cementiri vell i pocs minuts després es va considerar controlat

Redacció
1 min

BARCELONADurant tota la nit les dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat fent tasques de control i han remullat la superfície cremada, unes tres hectàrees. L'incendi va començar a cremar poc després d'un quart de vuit d'aquest divendres a la tarda i es va considerar controlat cap a les nou del vespre. Fins a 9 mitjans aeris i 22 dotacions terrestres van participar en el dispositiu d'extinció, que va afectar una zona de vegetació de matollar i massa arbrada propera al cementiri vell, entre els barris de la Font de la Pólvora i les Pedreres.

El fet que el foc es declarés en una àrea boscosa propera al barri de Torre Gironella de Girona va obligar els Mossos d'Esquadra a desallotjar unes 35 persones del barri per risc que les flames es propaguessin fins a la zona urbana. Totes aquestes persones van poder retornar a casa seva un cop controlat l'incendi. La columna de fum que va provocar l'incendi ha estat visible des de la ciutat de Girona.

Ara, els Mossos d'Esquadra i els Agents Rurals estan investigant si l'incendi podria haver estat provocat.

stats