SUCCESSOS
Societat 18/04/2011

Cremen 15 cotxes en menys d'una hora a Tarragona

Els Bombers han actuat en quatre punts diferents de la ciutat aquesta matinada per apagar les flames que han cremat 15 vehicles i un contenidor

Acn
1 min

TarragonaEls Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l'extinció de 15 focs provocats gairebé en cadena a la ciutat de Tarragona, que han cremat una quinzena de vehicles i un contenidor d'escombraries.

Els incendis s'han succeït en menys d'una hora (entre les tres i les quatre de la matinada), segons han explicat els Mossos d'Esquadra, i en quatre punts diferents de la ciutat.

El primer avís que han rebut els Bombers ha estat a les 2.48 hores, i una dotació s'ha desplaçat fins al número 6 de l'avinguda Pau Casals.

Poc després, a les 3.07 hores, l'incendi ha estat al carrer Baró de les Quatre Torres, i sis minuts més tard al carrer Sant Antoni Maria Claret, on s'han cremat nou turismes.

L'avís d'un altre incendi ha arribat tres minuts més tard des del carrer Pin i Soler, i el darrer foc, a les 3.34 hores, s'ha produït a prop de la carretera TP-2031 i ha cremat un contenidor.

stats