Publicitat
Publicitat

L'Audiència condemna a 22 anys l'acusada de matar una amiga i simular un mòbil sexual

María Ángeles Molina va adormir la seva companya de feina amb una substància, la va asfixiar amb una bossa de plàstic i la va impregnar amb el semen de dos gigolós per simular un mòbil sexual. Volia cobrar les assegurances de vida que havia contractat suplantant la seva identitat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 22 anys de presó María Ángeles Molina, la dona acusada de matar una amiga i deixar pistes falses per simular un crim per mòbil sexual, amb el propòsit de cobrar les assegurances de vida que havia contractat suplantant la seva identitat. És el s'ha conegut com a 'crim perfecte'.

Segons han informat fonts judicials, en la sentència, que s'ha notificat a les parts, la secció segona de l'Audiència condemna l'acusada a 22 anys de presó per assassinat i falsedat documental, si bé a veredicte consta un vot particular del president de la sala, Pedro Martín.

El crim pel qual ha estat condemnada María Ángeles Molina va ocórrer el 19 de febrer del 2008, en un apartament de lloguer de Barcelona, on l'acusada va adormir la seva amiga amb una substància que no s'ha pogut determinar, la va asfixiar amb una bossa de plàstic que li va lligar al coll i posteriorment la va impregnar amb el semen de dos gigolós per simular un mòbil sexual.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de