Societat 26/03/2013

Cifuentes nega haver dit "mai" que els membres de la PAH siguin etarres però insisteix que es relacionen amb "filoetarres"

Subratlla que es volia referir a Stop Desnonaments Biscaia perquè ha donat suport a certes "marxes convocades per Bildu"

Acn
1 min
La delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes / EFE

BarcelonaLa delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, ha matisat aquest dimarts que ella "mai" ha dit ni que les persones de la PAH siguin etarres ni que "molt menys" les hagi volgut comparar amb les víctimes. En declaracions a Antena 3, Cifuentes ha reconegut que es va expressar "fatal" i que el que va voler dir és que hi ha una part concreta, referint-se a Stop Desnonaments Biscaia, que ha donat suport a certes "marxes convocades per Bildu".

"No sé si és kale borroka, si no ho és, és alguna cosa que se li sembla", ha assenyalat.

No obstant, Cifuentes ha assegurat que manté la seva opinió sobre les declaracions que va fer aquest dilluns en què va relacionar la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la seva líder, Ada Colau, amb "grups filoetarres o proetarres". "Jo he expressat la meva opinió i la mantinc", ha dit.

Cifuentes ha afegit que el que li preocupa és que Bildu estigui "donant suport a les manifestacions de la plataforma i que Stop Desnonaments, que sé que només és una part de la plataforma, doni suport a certes marxes de Bildu". Cifuentes considera que "s'està utilitzant una campanya d'assetjament i coacció" i ha afegit que creu en el dret a la manifestació "fins i tot en el d'aquelles persones que no m'agraden". "Jo m'he limitat a constatar un fet que Stop Desnonaments Biscaia està donat suport", ha dit. "No sé si és kale borroka o no, per descomptat si no ho és, és alguna cosa que se li sembla", ha sentenciat.

stats