SOCIETAT
Societat 03/12/2010

La web d'Aena cau; la informació oficial és a Twitter

Al caos a l'espai aeri cal sumar-li les mancances informatives. La web d'AENA no es troba disponible, probablement per la saturació de consultes que està rebent

à. G.
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La web d'Aena ha caigut i no està disponible, de manera que, hores d'ara, Twitter és el canal d'informació oficial més fiable. Organismes i empreses de navegació aèria es troben disponibles a Twitter. Allà s'hi pot seguir, per exemple, comunicats d'Iberia com l'emès a quarts de vuit: “Qui tingui previst viatjar avui o demà podrà canviar el seu bitllet per a una altra data. Fins el dia 7 es pot sol·licitar el canvi”, i recorda el número d'atenció telefònica 902 100 988. Aquest número s'afegeix al 902 404 704 d'AENA. Spanair, per part seva, també ofereix un link cap a la seva política de reemborsaments i cancel·lacions i recomana als seguidors que no s'acudeixi als aeroports.

Mentrestant, els controladors també aprofiten per fer la seva guerra ideològica a Twitter. “Volem recordar que fa mesos que demanem condicions laborals equiparables i raonables, en línia amb la resta d'Europa. No diners”. És a través d'aquest usuari que es pot saber també que la Junta del Sindicat es dirigia cap a les set de la tarda a la seu del Ministeri de Foment.

stats