Publicitat
Publicitat

Una còpia satírica de la web d'Interior demana ajuda per identificar polítics i policies

El conseller d'Interior, Felip Puig, i el ministre d'Economia, Luis de Guindos, formen part de la llista de persones per localitzar

La pàgina web d'Interior per identificar els responsables de violència urbana ja té una còpia satírica que corre per les xarxes socials i que demana, també, la col·laboració ciutadana per identificar persones. En aquest cas, però, la web diu que persegueix "la violència estatal", i les fotografies que hi apareixen són de polítics i antiavalots. Hi figuren, per exemple, el conseller d'Interior, Felip Puig, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el conseller d'Interior basc, Rodolfo Ares. També figuren a la llista el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, el ministre d'Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, i el d'Economia, Luis de Guindos, entre d'altres.

La pàgina, a més, ha copiat el domini 'gencat.cat' i l'aspecte de l'original. I, tal com fa la pàgina d'Interior, garanteix la confidencialitat a totes les persones que s'avinguin a col·laborar en les identificacions. 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de