Societat 28/04/2012

Una còpia satírica de la web d'Interior demana ajuda per identificar polítics i policies

El conseller d'Interior, Felip Puig, i el ministre d'Economia, Luis de Guindos, formen part de la llista de persones per localitzar

Ara
1 min
La web còpia

BarcelonaLa pàgina web d'Interior per identificar els responsables de violència urbana ja té una còpia satírica que corre per les xarxes socials i que demana, també, la col·laboració ciutadana per identificar persones. En aquest cas, però, la web diu que persegueix "la violència estatal", i les fotografies que hi apareixen són de polítics i antiavalots. Hi figuren, per exemple, el conseller d'Interior, Felip Puig, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el conseller d'Interior basc, Rodolfo Ares. També figuren a la llista el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, el ministre d'Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, i el d'Economia, Luis de Guindos, entre d'altres.

La pàgina, a més, ha copiat el domini 'gencat.cat' i l'aspecte de l'original. I, tal com fa la pàgina d'Interior, garanteix la confidencialitat a totes les persones que s'avinguin a col·laborar en les identificacions.

stats