Societat 23/06/2012

Decomissen 76.429 caixes de petards per emmagatzematge il·legal a Sabadell

La Guàrdia Civil també denuncia una altra empresa de Barcelona per enviar paquets amb material pirotècnic directament al domicili dels compradors

Acn
1 min

BarcelonaAgents de la Guàrdia Civil van detectar aquest divendres a Sabadell un establiment de venda de productes pirotècnics que disposava de tres furgonetes de lloguer estacionades en un garatge annex al local i amb accés directe a aquest. A l'interior de les furgonetes s'hi emmagatzemava una important quantitat de material pirotècnic.

La Guàrdia Civil va procedir a la intervenció cautelar del material descobert en les furgonetes en considerar que es pogués tractar d'un emmagatzematge il·legal procedent de la recollida diària dels establiments de venda. Concretament, es van decomissar 76.429 caixes de petards. La mercaderia que es trobava en les tres furgonetes hauria d'haver estat dipositada en un Dipòsit de Pirotècnia autoritzat a la demarcació de Tarragona. Els agents van aixecar una acta per un suposada infracció al Reglament d'Articles Pirotècnics.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha instruït una denúncia per falta greu a una empresa de Barcelona pel presumpte enviament de 331 paquets que contenien material pirotècnic directament a domicilis dels compradors. La majoria dels enviaments formaven part de compres fetes a través de la web de l'empresa presumptament infractora. Els paquets de petards es van distribuir a 243 municipis diferents d'entre 42 províncies espanyoles. En total, es van repartir 10.875 caixes amb un pes de 829 quilos.

stats