Societat 27/10/2011

Detenen un lladre que dormia i menjava a les cases on robava

Eren habitatges de la Cerdanya. Com que eren segones residències i estaven buides entre setmana, el jove s'hi quedava a dormir

Efe
1 min

LleidaEls Mossos d'Esquadra han detingut un jove de Cerdanyola del Vallès acusat de robar en 19 cases de la Cerdanya. Com que eren segones residències i estaven buides entre setmana, el lladre acostumava a menjar-hi i dormir-hi una o més nits.

La policia imputa al detingut, de 20 anys, amb antecedents, una vintena de robatoris amb força comesos entre els mesos de gener i setembre d'aquest any a les urbanitzacions de Bolvir, Das, Queixans i Urús, segons informen els Mossos.

La investigació continua oberta i no es descarta que se li imputin altres delictes o que es detingui altres persones implicades en els robatoris.

En tots els casos, el presumpte lladre accedia a les cases de la mateixa manera: forçava el porticó de fusta d'una de les finestres i extreia el vidre sense trencar-lo.

D'aquestes residències s'acabava emportant els objectes de valor que després podia vendre fàcilment a terceres persones.

Després de la detenció, que es va produir el passat dia 20, els agents van accedir al seu domicili a Cerdanyola del Vallès i van decomissar diversos objectes que podrien ser robats

stats