CONSUM

Els sogres són els pitjors fent regals

Un 10% dels espanyols revendrà els regals de Nadal

Un estudi diu que el 46% dels espanyols creu que no rebrà un regal que li agradi aquest Nadal, i un 10% pensa revendre'l. Els més disposats a rendibilitzar-los són els joves d'entre 16 i 24 anys

És complicat encertar-la a l'hora de fer un regal, però un estudi d'eBay posa xifres a aquesta sensació, generalitzada aquests dies. Segons l'estudi, un 46% dels espanyols creu que tornarà a rebre regals que no li agraden aquest Nadal i un 10% pensa revendre'ls. Segons l'informe el dia preferit per revendre'ls serà el 30 de gener.

L'estudi analitza diversos països europeus i arriba a la conclusió que els homes són més propensos a revendre els regals que les dones. Per edats, els joves hi estan més disposats. Un 7% dels que pensa fer-ho tenen entre 16 i 24 anys. Per zones, Catalunya està en segona posició, amb un 12%, per darrere de les Balears.

Pel que fa al preu dels regals no desitjats, un 32% dels consumidors calculen que van costar entre 21 i 50 euros; un 22%, entre 51 i 100, i un 24% d'aquests regals no desitjats valen més de 100 euros segons els enquestats. Pel que fa als pitjors a l'hora de fer regals, els sogres guanyen amb un 16% dels vots.