Societat 10/02/2011

Un grup de culers demanen que el Barça prohibeixi fumar al Camp Nou

Els impulsors demanen que es compleixi la llei antitabac "tal com es fa al voltant d'escoles i hospitals" en un lloc on hi ha "tants nens"

efe
1 min

BarcelonaDesprés de saber-se la possible prohibició de fumar als camps de futbol per part del govern basc, un grup de socis del Barça ha creat dues pàgines al Facebook perquè el club blaugrana prohibeixi encendre una cigarreta als espais a l'aire lliure de les seves instal·lacions, com ara la graderia del Camp Nou. El club hauria de prendre aquesta decisió, segons els impulsors de la iniciativa, "per respecte als aficionats no fumadors". En menys d'un mes la proposta ja compta amb més de 300 adherits.

Josep Maquillón, un dels impulsors, explica que se li va acudir la iniciativa quan ell i la seva parella van acabar "una mica tips" del fum que tenien al seu voltant durant un partit de quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis. L'aficionat considera que la llei antitabac s'hauria de complir "com es fa als voltants d'escoles i hospitals", especialment en un lloc "on hi ha tants nens", i posa com a exemple altres estadis, com l'Stanford Bridge, on està totalment prohibit fumar.

stats