Societat
Societat 09/01/2012

Un ferit i 25 desallotjats en un incendi a Montcada (Horta Nord)

L'incendi s'ha iniciat passada la mitjanit en un edifici de quatre plantes d'aquesta població, situada a l'àrea metropolitana de València. L'incendi està sota control

Efe
1 min

ValènciaUna persona ha resultat ferida i 25 més han hagut de ser desallotjades d'un edifici de quatre plantes al municipi de Moncada, a Horta Nord, a causa d'un incendi. La persona ferida ha patit cremades de segon grau en una mà i un braç, segons han informat fonts del Consorci Bombers i dels serveis d'urgències sanitàries CICU.

L'incendi s'ha iniciat per causes desconegudes poc després de la mitjanit en un edifici de quatre plantes situat al número 41 del carrer Quart d'aquesta població de l'àrea metropolitana de València.

El propietari del tercer pis, on s'ha iniciat el foc, ha assegurat que ha vist una espurna al saló i que, seguidament, ha començat l'incendi.

L'habitatge ha quedat totalment destruït, segons les fonts, que també han indicat que en el moment de l'incendi hi havia tres persones a l'interior del pis, una de les quals ha patit cremades de segon grau en una mà i un braç i ha hagut de ser traslladada a l'Hospital La Fe, de València .

Almenys vint-i-cinc persones han hagut de ser desallotjades de l'edifici, algunes de les quals han rebut atenció mèdica per intoxicació en inhalar fum, encara que no han hagut de ser hospitalitzades.

L'incendi ha quedat controlat cap a la 1.30 h.

stats