SEGURETAT VIÀRIA
Societat 21/02/2011

El límit dels 80 per hora desapareixerà dels accessos de la B-23 aquest dilluns a la nit

El límit de circulació a 80 quilòmetres per hora a l'accés a Barcelona per la carretera B-23 s'acaba a les 10 de la nit d'aquest dilluns. El tram afectat per l'augment de la velocitat màxima fins a 100 quilòmetres per hora és el comprès entre Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) i Molins de Rei.

Acn
1 min

BarcelonaEl Servei Català de Trànsit (SCT) i el ministeri de Foment duran a terme a partir d'aquella hora el canvi de senyalització al tram de la carretera entre l'avinguda Diagonal, a Barcelona, i Molins de Rei (Baix Llobregat). Així, la via s'afegirà a les que ja s'han adaptat al nou mapa de velocitats aprovat pel departament d'Interior en el marc de la supressió de la "zona 80 km/h".

En aquest punt de la B-23 es retiraran i substituiran un total de 13 senyals fixos, ubicats tant al tronc central com a les incorporacions i sortides. Mossos d'Esquadra, tècnics del Servei Català de Trànsit (SCT) i del ministeri de Foment formaran part de l'operatiu per canviar els senyals garantint la màxima seguretat dels conductors que circulin per la via.

Amb tot, l'SCT demana als usuaris de la via afectada que, mentre es facin aquests treballs, condueixin amb precaució, ja que es podran produir restriccions puntuals de carrils. Per reforçar la informació als conductors sobre els treballs i les possibles afectacions viàries que se'n puguin derivar, en els panells de missatgeria variable de l'SCT situats als trams afectats d'aquesta via hi apareixerà el missatge: "Atenció canvi de senyals". El canvi es començarà a fer a partir de les deu de la nit a la B-23 al punt quilomètric onze, en terme municipal de Molins de Rei, d'entrada cap a l'avinguda Diagonal.

stats