Societat 19/06/2016

Descobreixen una plantació de marihuana investigant un robatori

Els Mossos d'Esquadra han detingut els propietaris de la finca assaltada a Subirats, que tenien 500 plantes al garatge

Ara
1 min
Imatge de la plantació localitzada pels agents

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona, de 39 i 31 anys, que tenien 500 plantes de marihuana al garatge de casa seva, a Subirats. Els agents les van descobrir quan investigaven un robatori, després de rebre l'avís d'uns veïns.

Segons els Mossos, el 13 de juny, diversos veïns van trucar al telèfon d'emergències per alertar d'una discussió a dins de la finca. Quan els agents van arribar, van intentar contactar amb els propietaris, però ja no hi havia ningú. Els sorolls que havien sentit els veïns venien d'uns lladres que havien robat a la finca.

El rastre de plantes del jardí va conduir la policia fins al garatge on van localitzar la plantació, que tenia llums d'alta potència, un sistema de ventilació i dipòsits de plàstic amb fertilitzants. Els lladres es van emportar un centenar de plantes, joies i diners.

Unes hores més tard, els agents van localitzar els inquilins de la casa i van detenir la parella per un delicte de salut pública. El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

stats