Publicitat
Publicitat

Desenes de persones ensenyen el cul contra la supressió de la platja urbana de Nou Barris

El districte ha impedit que es dugui a terme el tradicional projecte Prospebeach

Desenes de persones van participar, aquest dissabte, en una acció reivindicativa que consistia a ensenyar el cul per protestar contra la supressió de la platja urbana del barri de la Prosperitat, a Nou Barris. Segons l'associació de veïns del barri, aquesta és la primera vegada en 20 anys que no s'ha pogut dur a terme el tradicional projecte Prospebeach, i ha estat per culpa de la seu del districte.

Els consellers tècnics del districte van rebutjar el projecte per motius econòmics a principis d'any, però els veïns del barri van aconseguir un pressupost alternatiu que rebaixava de 26.000 a 12.000 euros el cost de portar la sorra de platja a la plaça Ángel Pestaña. Tot i així, el districte va exigir que es reduïssin les dimensions i la profunditat de la pista de vòlei , i va denegar el punt de llum, la il·luminació, el so, la tarima i el lavabo.

Algunes activitats del Prospebeach es tiraran endavant igualment, a la mateixa plaça Ángel Pestaña, però sense sorra de platja. Tradicionalment se celebrava un torneig de vòlei i altres activitats lúdiques i es portives com jocs d'aigua per a nens o tornejos de futbol platja.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT