SOCIETAT
Societat 09/07/2012

Un avió amb destí a Barcelona fa un aterratge forçós a Pisa

L'avió, de la companyia Vueling, es va enlairar ahir de l'aeroport italià de Pisa amb direcció a Barcelona però es va veure obligat a realitzar un aterratge forçós a la ciutat d'origen a causa d'una "fallada tècnica".

Efe
2 min

BarcelonaUn avió de la companyia Vueling que es va enlairar ahir de l'aeroport italià de Pisa amb direcció a Barcelona es va veure obligat a realitzar un aterratge forçós a la ciutat d'origen a causa d'una "fallada tècnica".

L'avió, amb 135 passatgers a bord, que no van patir cap dany, es va enlairar de l'aeròdrom italià diumenge a la tarda i al voltant de les 19.30 hora local (17.30 GMT) es va encendre un dels pilots d'avís que indicaven el mal funcionament d'un mecanisme hidràulic, segons que informa avui el diari "Corriere della Sera".

El comandant va advertir d'aquest problema a la torre de control de l'aeroport de Pisa, al qual va tornar per realitzar un aterratge forçós al voltant de les 20.00 hora local (18.00 GMT).

Durant la fase d'aterratge, l'aeròdrom de Pisa va estar tancat al tràfic aeri, a la vegada que es va alertar la Capitania de Port de Livorno per seguretat, davant l'eventualitat que l'avió pogués amarar, ja que l'aeroport de Pisa es troba molt prop del mar, precisa el rotatiu.

Fonts de l'aerolínia han confirmat a Efe que l'aparell va haver de realitzar un aterratge forçós en detectar-se una "fallada tècnica" i que ningú va quedar ferit.

Una vegada en terra, alguns dels passatgers van ser traslladats a hotels pròxims, mentre que altres van optar per tornar a Espanya en altres vols.

Vueling no opera avui la ruta entre Pisa i Barcelona, pel que ofereix als passatgers la possibilitat de desplaçar-se en autobús fins a Milà i Florència i allà agafar un avió fins a la capital catalana.

Per a aquells que descartin volar, Vueling els oferirà el reemborsament dels bitllets, mentre que els passatgers també tenen la possibilitat de canviar els seus vols per als set dies següents.

Per a aquells que desitgin partir avui cap a Barcelona, els avions sortiran a les 21.20 hores de Florència i a les 20.40 hores de Milà.

stats