Societat 15/04/2011

Un incendi destrueix una indústria de serigrafia a Sant Llorenç d'Hortons

Una vintena de dotacions dels Bombers han treballar per apagar el foc. A Sabadell, un altre incendi ha cremat la cuina d'un habitatge

Efe
1 min

BarcelonaUn incendi declarat aquesta nit a l'empresa Pinturas y metalizados Claver SL, dedicada a la serigrafia i ubicada a Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès), ha destruït totalment dues naus d'uns 1.200 metres quadrats en total, encara que no s'han produït danys personals, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els Bombers van rebre a les 23.21 hores d'ahir l'avís d'un incendi en aquesta empresa, situada al polígon industrial Torrentfondo, i que afectava les naus adossades J-4 i J-5, de planta baixa i primer pis i d'estructura metàl·lica.

Les dues naus emmagatzemaven una gran quantitat de dissolvents, pintures i material divers, que han cremat totalment.

Per apagar el foc han treballat 19 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, que han pogut donar per controlat l'incendi cap a les 02.20 hores del matí, moment en què han començat a remoure les restes cremades.

D'altra banda, tres dotacions dels Bombers també han actuat en un incendi declarat cap a les 00.20 hores d'avui en un habitatge situat al número 21 del carrer Metge Mir de Sabadell (Vallès Occidental), i que ha afectat la cuina de la casa.

Dues persones que residien a l'immoble han quedat ferides lleus, un home per inhalació de fum i una dona per cremades a la mà, i han estat atesos a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

stats