Societat 07/10/2019

Detenen el presumpte autor del tret que va ferir un menor al Raval

L'home, de 52 anys, portava una pistola als pantalons amb cartutxos

Ara
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, enduent-se ahir un dels dos detinguts pel crim del pantà de Foix del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor del tret de bala que fa quatre dies va ferir un menor d'edat a la plaça Folch i Torres del Raval de Barcelona. El noi, que està tutelat per la Generalitat, va quedar ferit greu però està fora de perill. L'arrestat és un home de 52 anys que, segons la policia catalana, va disparar contra el grup de nois amb qui era el menor.

Durant el cap de setmana la policia va enllestir totes les gestions per acabar d'identificar plenament el presumpte autor dels trets i aquest dilluns al matí l'han arrestat al seu domicili, molt a prop de la zona dels fets. Segons els Mossos, l'home portava a sobre una pistola amb munició i cartutxos.

Antecedents

L'home detingut com a presumpte autor del tret que va ferir el menor té antecedents policials per atemptat i tinença d'arma de foc. En les pròximes hores passarà a disposició del jutge que s'ha fet càrrec del cas.

Segons els Mossos, el detingut viu molt a prop de la zona on es va produir el tiroteig. Aquest dilluns al matí, uns agents l'han localitzat en un bar molt a prop del domicili i l'han detingut, malgrat que ha intentat fugir i s'ha resistit activament a l'arrest. Quan l'han escorcollat, li han trobat als pantalons una pistola amb munició i alguns cartutxos.

stats