Societat 29/06/2019

Detenen 20 persones en un operatiu al Front Marítim de Barcelona

Estan acusades de presumptes delictes de furt, robatori amb violència i tràfic de drogues

Europa Press
1 min
01. Les embarcacions surten cada dijous i divendres del Port Olímpic de Barcelona. 02. La barra plena de begudes a l’interior del booze cruise.

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han detingut aquest dissabte a la matinada 20 persones en un operatiu al Front Marítim de Barcelona, per presumptes delictes de furt, robatori amb violència i tràfic de drogues.

En un comunicat aquest dissabte, l'Ajuntament de Barcelona ha informat que l'operatiu ha començat a mitjanit i s'ha allargat fins a les 7 del matí. Dels 20 arrestats, n'hi ha deu per presumpte furt, nou per tràfic de drogues i un per robatori amb violència, a més de quatre persones investigades per furt lleu.

Agents uniformats i de paisà s'han desplegat en un dispositiu destinat a la prevenció de delictes contra el patrimoni, principalment furts, robatoris amb violència i tràfic de drogues. També han actuat contra conductes vinculades a l'oci nocturn, principalment per venda ambulant, consum de begudes alcohòliques i oferiment de serveis sexuals.

stats