Societat 12/05/2019

Detenen tres traficants en un important punt de venda de cocaïna i haixix a Canovelles

Els Mossos d'Esquadra van intervenir en el registre 11 quilos de droga i 80.000 euros

Acn
1 min
Detall de l'haixix intervingut pels Mossos d'Esquadra a un pis de Canovelles.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han desmantellat un important punt de venda de droga en un pis de Canovelles (Vallès Oriental), on operaven tres homes de 25, 39 i 41 anys, que ja han estat detinguts i han ingressat a presó per ordre del jutge.

Després de quatre mesos d'investigació, els Mossos van irrompre a l'habitatge el 8 de maig i hi van intervenir més de dos quilos de cocaïna i prop de nou quilos d'haixix –el total està valorat en més de 200.000 euros al mercat negre–, a més de 80.000 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d'estupefaents. També es van intervenir nou rellotges de gamma alta, 34 telèfons mòbils, una càmera de fotos, dues càmeres esportives i quatre balances de precisió.

Els agents havien rebut la informació sobre aquest possible punt de venda de droga feia gairebé mig any. Segons ha revelat ara la investigació policial, els tres traficants contactaven amb els compradors telefònicament i, un cop pactats preus i quantitats, realitzaven les transaccions al carrer, molt a prop del pis des d'on operaven.

stats