SUCCESSOS

Detinguda una parella a Saragossa per intentar matar el seu nadó de 2 mesos

La policia també investiga la mort l'any passat d'una altra filla del matrimoni de només 26 dies

Un matrimoni ha estat detingut a Saragossa per intentar assassinar el seu nadó de 2 mesos, segons ha informat la Policia Nacional, que investiga també la mort l'any passat d'una altra filla de la parella quan no arribava al mes d'edat.

La Prefectura Superior de Policia d'Aragó ha informat aquest dissabte que el nadó està ingressat a l'Hospital Infantil de la capital aragonesa en estat greu, amb múltiples fractures i altres lesions. Els detinguts, un home de 36 anys i la seva dona, de 31, tots dos d'origen marroquí, han passat aquest dissabte a disposició judicial acusats d'un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa.

Les investigacions policials van començar aquest dilluns, 20 de juliol, després de tenir coneixement que el nadó havia estat hospitalitzat amb lesions greus per múltiples fractures, algunes de les quals produïdes de forma continuada al llarg del temps. Els agents, del Grup d'Homicidis de la Policia Judicial, també investiguen la mort l'abril de l'any passat d'una altra filla del matrimoni en circumstàncies similars, quan el nadó només tenia 26 dies de vida.

La policia ha retirat al matrimoni la tutela d'una altra filla de 2 anys, de la qual s'ha fet càrrec la Subdirecció Provincial de Protecció a la Infància i Tutela de l'Institut Aragonès de Serveis Socials.