Publicitat
Publicitat

Un detingut a Barcelona per falsificar logotips de sabatilles esportives i targetes de metro

L'home els venia en diversos mercats del districte de Nou Barris i d'altres de la zona metropolitana

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat senegalesa de 30 anys a Barcelona per falsificar productes de marques de reconegut prestigi que després venia en diversos mercats de la zona metropolitana de Barcelona, on també oferia targetes de metro il·legals. Per exemple, en el moment d'iniciar-se la investigació venia sabatilles esportives de marques conegudes a preus que oscil·laven entre els 20 i els 25 euros a diferents mercats setmanals del districte de Nou Barris.

Després de fer una primera intervenció, els Mossos d'Esquadra van comprovar que l'home emmagatzemava les falsificacions en grans quantitats al seu domicili. És per això que el jutjat d'instrucció de guàrdia de Barcelona va autoritzar una entrada i escorcoll al seu domicili, on es va poder intervenir gran quantitat de productes falsificats de diferents marques i eines per fer les falsificacions.

Fruit de la investigació, els Mossos han conclòs que el detingut comprava habitualment grans quantitats de productes que eren rèpliques, és a dir, productes que imiten models de marques conegudes sense que hi consti cap tipus de distintiu ni logo per, posteriorment, al seu domicili fer la falsificació. Els distintius eren estampats als productes de manera minuciosa.

La gran majoria eren logos autoadhesius idèntics als de les grans marques, i destacava la perfecció amb què estaven col·locats, fins al punt que no es podia distingir entre l'original i la falsificació. Tot i això, algun dels productes comissats presentaven logos parcialment desenganxats i, evidentment, els materials dels productes eren de molt baixa qualitat.

Durant la investigació es van intervenir més d’un centenar de falsificacions de sabatilles esportives, multitud de logos adhesius de les marques per fer les falsificacions, bosses de grans marques també falsificades i logos metàl·lics de marques de gran prestigi de bosses de mà.

En relació amb les targetes de metro clonades intervingudes en la operació, les adquiria ja falsificades, tot i que no es descarta que estigués fent proves per tal d'aconseguir realitzar ell mateix la falsificació. Es van trobar més de 40 targetes T-10 falses que donaven accés al transport públic. 

El detingut va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de