El detingut per la mort d'una dona a Barcelona havia matat i esquarterat la seva mare a Irlanda

Sean H., que vivia com a indigent a Catalunya, va ser arrestat dissabte al carrer Muntaner com a sospitós d'haver apunyalat mortalment una altra rodamón

El ciutadà irlandès detingut dissabte a Barcelona per la mort d'una dona a ganivetades al carrer Muntaner era buscat per la policia del seu país com a sospitós de l'assassinat de la seva mare. Al juny, la mare de Sean H., de 28 anys, va ser assassinada i l'autor del crim va esquarterar-ne el cadàver. La policia atribueix l'homicidi al fill de la víctima.

Segons els investigadors, Sean H. hauria fugit del seu país després del crim i hauria passat per diversos punts d'Europa, i no ha estat fins que l'han detingut a Barcelona que se l'ha localitzat. Hi havia una ordre europea de detenció pendent sobre el sospitós, que ara té dos processos penals oberts: un a Catalunya i l'altre a Irlanda. En principi, haurà de ser jutjat a Catalunya abans de ser extradit al seu país.

Mentrestant, continua la investigació del cas de Barcelona. Ara per ara se sap que tant Sean H. com la víctima vivien com a indigents a Barcelona i dormien en caixers automàtics, però no està clar si es coneixien i quin tipus de relació tenien. De fet, de moment la víctima no ha estat identificada.