Societat 14/11/2012

Un detingut a Tarragona per atropellar un piquet informatiu

Han hagut d'ingressar el ferit a l'hospital amb cops al cos. Hi ha 5 detinguts a Catalunya

Ara
1 min
Un detingut a Tarragona per atropellar un piquet informatiu / DANI REVENGA

TarragonaEls Mossos d'Esquadra han detingut el conductor d'un cotxe que ha atropellat un piquet informatiu al centre de Tarragona. Els fets han passat aquest matí a la plaça Imperial Tarraco, quan el piquet s'ha llançat sobre el vehicle, que ha continuat avançant i se l'ha emportat. El conductor ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit. S'ha donat a la fuga, però la policia l'ha pogut detenir.

Els fets han passat pocs minuts després de les set del matí. Segons ha explicat a l'ACN el secretari general d'Indústries Químiques i Afins de la UGT, Àngel Clua, la víctima de l'atropellament és un afiliat d'UGT de 38 anys i veí de Bonavista, i l'han hagut de traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona conscient, però amb contusions al cos i l'orella sagnant.

Segons ha informat el sindicat CGT, cap a les nou del matí un altre conductor s'hauria saltat un piquet informatiu al polígon de Constantí (Tarragonès) i hauria ferit un membre del Sindicat d'Estudiants al peu, que també hauria estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII.

Cinc detinguts a Catalunya

A Catalunya hi ha almenys 5 detinguts durant les primeres hores de vaga general. A banda de la de Tarragona, les altres quatre detencions s'han fet a la plaça Monumental i a la plaça Urquinaona. A la Monumental, els Mossos han detingut una persona per llançar objectes contra un aparador i agredir un vigilant de seguretat. Els altres tres de plaça Urquinaona han estat detinguts per portar bosses plenes de tiradors i boles d'acer. Al conjunt de l'Estat la xifra s'eleva a 57 detinguts.

stats