Dos detinguts per apunyalar una parella a l'estació de Sants

Els Mossos d'Esquadra investiguen la relació entre els arrestats i les dues víctimes, a qui els serveis d'emergència han traslladat a l'hospital

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones després d'un apunyalament d'una parella al vestíbul de l'estació de Sants de Barcelona cap a dos quarts de nou del vespre d'avui. Segons la policia catalana, l'origen de l'agressió seria una baralla entre un grup de cinc persones que ja es coneixien, entre les quals hi hauria les dues víctimes, el presumpte agressor i un altre home a qui els agents haurien trobat una arma de foc. 

L'agressió no ha obligat a activar cap dels plans especials de seguretat de l'estació. Els agents han acordonat una petita zona perquè els tècnics d'emergències poguessin atendre les dues víctimes, que han estat traslladades en ambulància a l'hospital, però a hores d'ara ja s'ha deshabilitat.

Una testimoni dels fets, que treballa en una botiga de l'estació, ha explicat a l'ARA que l'home ferit ha entrat al seu establiment "i s'ha aixecat la samarreta per ensenyar que portava una ganivetada". Quan ha sortit del comerç, s'"ha estirat a terra" i la seva companya, "que també portava una ferida", ha fet el mateix. Segons aquesta testimoni, la parella anava acompanyada d'una tercera persona, i després se'ls n'han afegit dues més.

Inicialment, els agents han detingut un home de nacionalitat espanyola com el presumpte responsable de l'agressió. Poc després n'han arrestat un altre, de nacionalitat alemanya, a qui han trobat una arma de foc a sobre, tot i que inicialment no hauria participat en l'agressió.