Successos
Societat 24/08/2011

Es banya amb el gos i acaba detingut després de barallar-se amb socorristes i mossos

El noi, amb múltiples antecedents, va intentar agredir i insultar els socorristes que li van cridar l'atenció, va robar una zòdiac per intentar fugir i va amenaçar els mossos que el van detenir

Ara
2 min

BarcelonaDavid A. R., un noi de 26 anys, va ser detingut diumenge després de diversos intents d'agressió i amenaces als socorristes de Sitges i als Mossos d'Esquadra. Tot va començar quan el jove va entrar a l'aigua de la platja de la Fragata a Sitges amb el seu gos. Un dels socorristes de la platja ho va veure i el va avisar que el gos no es podia banyar. El jove, segons la informació que han donat els mossos, no va fer cas d'aquestes indicacions i va continuar banyant-se amb el gos. Quan el socorrista li va dir que hauria de trucar a la policia si no sortia de l'aigua, el el va amenaçar i el va intentar agredir.

El socorrista va avisar llavors els mossos, que van veure com David A. R. s'endinsava encara més al mar. Un dels socorristes es va adreçar amb moto aquàtica fins on es trobava però el jove va intentar tirar la moto i va nedar fins a una zòdiac enganxada a un veler. Hi va pujar i un cop en marxa es va dirigir cap a Vilanova i la Geltrú mentre els socorristes el perseguien amb la moto aquàtica. Ell els intentava agredir amb un rem i els anava llançant tota mena d'objectes.

El motor de la llanxa es va aturar, i així, els mossos i els socorristes el van poder conduir fins la platja, on els mossos el van detenir per desobediència i resistència a l'autoritat, amenaces, danys i furts. Els agents van dur el gos que l'acompanyava a casa de la mare del detingut. David A. R. té múltiples antecedents, i no va parar d'insultar i amenaçar els mossos fins a les dependències de la policia a Vilanova i la Geltrú. Després va passar a disposició judicial davant el jutjat de primera instància i posteriorment va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats