Societat 22/04/2012

Detingut a Barcelona un atracador acusat d'assaltar 25 farmàcies

Mantenia una actitud molt agressiva, i hauria aconseguit més de 9.100 euros

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un atracador al qual es relaciona amb 25 assalts a farmàcies de la ciutat en un període de menys de dues setmanes, ha informat avui la policia de la Generalitat.

El detingut, que ja ha ingressat a la presó, és Alberto M.R., de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, que hauria aconseguit una mica més de 9.100 euros amb els atracaments a les farmàcies, situades en els districtes de l'Eixample, Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Sant Andreu.

Alberto M.R., que compta amb nombrosos antecedents per diferents fets delictius, mantenia una actitud molt agressiva amb les seves víctimes per aconseguir els diners de les caixes registradores.

L'atracador accedia als establiments i demanava algun dels medicaments que se solen emmagatzemar en la part de darrere de la farmàcia, perquè el dependent s'allunyés de la caixa registradora.

En aquell moment, el delinqüent aprofitava per accedir a la caixa i forçar-la per a endur-se els diners.

Quan el treballador s'adonava del robatori, l'atracador l'intimidava de forma agressiva, fent valer la seva complexió corpulenta.

Davant la constatació d'un nombre creixent d'atracaments a farmàcies a Barcelona des del passat 6 d'abril amb el mateix "modus operandi", els Mossos van establir un dispositiu especial que va culminar el passat 17 d'abril amb la detenció d'Alberto M.R. quan es disposava a cometre un nou assalt a un establiment del districte de Ciutat Vella.

stats