Publicitat
Publicitat

Detingut un fisioterapeuta per abusar sexualment de les seves pacients a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra també arresten a Salt un home per abusar d'un menor

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un fisioterapeuta de 44 anys que hauria abusat sexualment de cinc dones que van anar a la seva consulta per molèsties a l'esquena, segons ha informat aquest dissabte la policia catalana en un comunicat. 

Segons els Mossos, el detingut practicava a les pacients un tractament intracavitari en què feia  moviments circulars als genitals i als pits de les dones sense previ avís o consentiment, ni sense mesures d'higiene com l'ús de guants o lubricant. Cinc dones, una de les quals afirma que ha estat víctima d'abús amb penetració, van denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra, que van detenir el fisioterapeuta aquest dimecres.

Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat llibertat condicional per al detingut, a qui s'ha prohibit acostar-se a cap dels centres mèdics on treballava. La policia catalana no descarta que hi pugui haver més víctimes i ha demanat al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya que inhabiliti el presumpte delinqüent.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van arrestar ahir a Salt (Gironès) un home per haver  abusat sexualment d'un menor .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de