Societat 28/05/2012

Detingut a la Jonquera un home amb 8,5 quilos d'haixix que sortia d'Espanya

Potava la droga dins d'una bossa de supermercat

Efe
1 min

La JonqueraLa Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Jonquera ha detingut un home de nacionalitat francesa que pretenia sortir de l'Estat espanyol amb 8,5 quilograms d'haixix ocults dins d'una bossa de supermercat.

Segons que han informat avui fonts de la Guàrdia Civil, la tarda de dissabte passat, agents de la Secció Fiscal que estaven fent un control rutinari van parar un conductor que circulava en un vehicle amb matrícula francesa que es disposava a sortir de l'Estat.

Després d'identificar-lo, els agents van procedir a registrar el vehicle i el gos de la unitat antidroga va detectar la presència de substàncies estupefaents dins d'una bossa de supermercat tancada que hi havia al maleter del vehicle.

Una vegada oberta es van descobrir diversos paquets d'haixix, amb un pes de 8,5 quilograms, de manera que els agents van detenir A.H.M de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

De tot això es van instruir diligències que van ser lliurades amb el detingut i la droga confiscada al Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres.

stats