Successos
Societat 02/12/2010

El jove detingut per l'apunyalament d'ahir és de la banda Salvatrucha

El jove detingut ahir –presumptament implicat en la mort del jove 'latin king'– és de la banda Salvatrucha, segons han informat fonts properes a la investigació

Marta Català
1 min
salvatrucha

BarcelonaAhir a la tarda es va amagar al restaurant Retorno del carrer Mallorca perquè els amics de la víctima l'estaven perseguint: "Vaig veure com entrava un noi jove, tremolava, estava molt nerviós", va explicar el cambrer del local a aquest diari.

El jove té 14 anys i portava una samarreta blanca i el cabell curt. "Es va amagar dins el local i després es va asseure en una cadira i em va dir que el perseguien perquè es pensaven que havia mort un noi", va continuar explicant el cambrer. També, el jove va assenyalar que ell no ho va fer.

Els treballadors de l'establiment van trucar als Mossos d'Esquadra i els agents van desplaçar-se fins al lloc dels fets i van detenir el menor per la seva presumpta implicació en la mort del membre de la banda dels Latin Kings, un noi de 17 anys que va morir apunyalat al costat del metro de l'Hospital Clínic.

Fonts properes han explicat que els joves dels Latin Kings es reuneixen al parc dels jardins de Montserrat.

stats