Un detingut per l'apunyalament mortal d'un veí de Sant Pol

Víctima i agressor es coneixien i l'alcaldessa veu indicis de "premeditació" en l'atac

Consternació a la localitat maresmenca de Sant Pol de Mar després de la mort violenta aquest divendres a la tarda d'un home de 35 anys que pertanyia a una coneguda família de la població dedicada a l'hostaleria. La víctima va rebre diverses ganivetades d'un altre home en una baralla que va tenir lloc al mig del carrer i per la qual els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte responsable de l'homicidi.

A l'espera que s'esclareixin les circumstàncies del crim, l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, afirma que hi ha indicis de "premeditació" en l'atac, ja que la víctima s'havia enfrontat amb l'agressor diverses vegades perquè causava aldarulls. Unes 300 persones s'han reunit aquest dissabte davant l'Ajuntament per fer un minut de silenci pel tràgic succés.

L'agressor hauria usat una arma blanca, segons han informat a l'agència Efe fonts pròximes a la investigació. Els Mossos d'Esquadra van informar ahir en un comunicat que una trucada cap a un quart de set del vespre va alertar-los que un home havia mort en una baralla que havia tingut lloc al carrer entre dues persones d'aquesta localitat.

Segons fonts pròximes al cas, l'agressor i la víctima es coneixien, ja que el primer era client del difunt, que regentava diversos bars al municipi. Les mateixes fonts han assenyalat a l'agència Efe que la víctima va rebre tres punyalades i que l'agressió mortal es va produir davant d'un hotel de la localitat i que va ser presenciada per dos o tres testimonis.

Tots dos eren molt coneguts a Sant Pol de Mar, que ha suspès les seves Festes d'Hivern. El jutge ha decretat el secret de sumari de les actuacions.