Societat 21/04/2016

Llibertat amb càrrecs per a un professor de Mollet del Vallès per fer fotos a menors i compartir-les

L'Ajuntament ha anunciat en un comunicat que es personarà com a acusació popular en la investigació contra el docent, que feia classes extraescolars de piano

Ara
1 min
L'escola de Mollet del Vallès on s'ha denunciat el cas

BarcelonaLa jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs un professor de piano d'una escola de Mollet del Vallès que hauria fotografiat suposadament amb el mòbil nenes d'entre 8 i 13 anys i hauria compartit les imatges amb altres pedòfils.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, en un comunicat, ha informat que es personarà com a acusació popular en la investigació. El consistori assegura que la direcció de l'escola ha estat en contacte permanent amb l'Ajuntament per explicar la situació, i que l'alcalde Josep Monràs s'ha posat a disposició del centre.

Al professor, que feia activitats extraescolars, el va arrestar dijous de la setmana passada la Policia Nacional. La jutge li ha prohibit exercir com a docent, segons va avançar ahir 'El Periódico'.

La investigació va arrencar a partir d'un registre a un habitatge d'un presumpte pederasta. La Policia va trobar a l'ordinador d'aquest home els contactes de més pedòfils amb els quals hauria intercanviat pornografia. Estirant del fil van descobrir que un d'aquests contactes també pujava fotografies i, finalment, van esbrinar que es tractava del professor de piano arrestat.

Quan la Policia va registrar casa seva dijous passat va trobar les imatges compartides a diversos fòrums i els telèfons mòbils amb els quals les havia fotografiat. Es tractava de fotografies fetes al carrer, en parcs infantils i en jardins de domicilis particulars, diverses de les quals en banyador, de quan les nenes eren a les piscines de casa seva o jugant als gronxadors.

stats